Arvonta (osallistu viimeistään 17.5.2017 kello 23.59)!

Heips!

Tällä kertaa on luvassa arrrrrrvontaa varsin tuoreen Maassa massa maassa -runokokoelmani kunniaksi. Yllättäen palkinto pitää sisällään esikoiseni ja toisikoiseni. Osallistuminen tapahtuu vapaavalintaisella kommentilla tähän postaukseen. Aikaa osallistumiselle on 17.5.2017 loppuun asti. Huolehdihan, että mukaan tulee toimiva sähköpostiosoite, jotta voin ilmoittaa voittajalle. Palkinto lähtee kirjeenä matkaan, eli tarvitsen sähköpostin myös osoitetietojen kysymistä varten.

Etkö luota onneesi, mutta tahtoisit silti voittaa vastaavan kirjaparin? Kirjoita kommenttikenttään joko totuudenmukainen tai fiktiivisempi vetoamus, miksi juuri sinun pitäisi saada kuluitta omaksesi Kiltin kapina – ja Maassa massa maassa -teokset! Osallistumisaikaa tässä lisäkisassa on myöskin 17.5.2017 asti.

Todennäköisesti 18.5.2017 suoritan arvonnan kaikkien kommentin jättäneiden kesken. Tämän jälkeen valitsen ei-voittajan mutta vetoamuksien kirjoittaneiden joukosta mielestäni vetoavimman viestin omien hämmentävien mieltymyksieni mukaan. Lähetän kummankin palkintopaketin voittajalle sähköpostia ja julkaisen blogissa heidän nimimerkkinsä.

Palkintokirjat: Kiltin kapina sekä Maassa massa maassa

This entry was posted in muuta. Bookmark the permalink.

15 Responses to Arvonta (osallistu viimeistään 17.5.2017 kello 23.59)!

 1. Nape says:

  Olihan sitä pakko tulla osallistumaan. Kiltin kapina -kuulostaa mahtavalta kirjalta, samoin Maassa massa maassa -kirja. En ole kovin paljon mitään runo-opuksia lukenut, (eli toisinsanoen en yhtään :D) mutta nämä vaikuttaa sellaisilta runokirjoilta, joista tykkäisn ja ois kiva voittaa nää ja saada kirjahyllyyn uusia kirjoja täytteeksi.

 2. A. says:

  On ollut ikävä sun runojasi ja ilo, että on saanut lueskella niitä täällä, vaikka et olekaan hetkeen juuri postaillut. Siispä hienoa kuulla, että olet julkaisemassa uutta matskua!

  ps. jos en valikoidu voittajaksi niin mistä nämä saisi ostettua?

  (pahoittelut kieliopillisesta jäykkyydestä yms., suomenkieli ulkomailla viime vuodet viettäneenä ruosteessa <- tarvitsen siis kipeästi runokirjojasi, heh)

  • hilbert says:

   Oi, joku on ees huomannut pitkän hiljaisuuteni! Maassa massa maassa sisältää kyllä enimmäkseen aika vanhaa materiaalia, mutta musta runot toimii kokoelmana jännemmin.

   Kiltin kapinaa ei varmaan saa enää muualta kuin minulta. Maassa massa maassa on tällä hetkellä varmaan useimmissa suomalaisissa nettikirjakaupoissa tarjolla. Kirjat-välilehdessä on perustilaamisohjeet:D

   https://www.facebook.com/notes/maassa-massa-maassa/olisiko-teill%C3%A4-kiinnostusta-keskustella-maassa-massa-maasta/1399284916795513/ <- tuossa vähän enemmän selitystä:P Jos vaan innostaa, totakin saa jakaa vapaasti!

   • A. says:

    Okei, niinhän se on usein musiikinkin suhteen (biisit toimii ihan eri tavalla kun ne on kasattuna kokonaisuudeksi levylle vs. yksittäin kuunneltuina, ja sama pätee kaiketi kaikkeen taiteeseen tai ylipäänsä mihin tahansa!).

    Kiitos ohjeista, pitääpi perehtyä paremmin kesällä (Suomen) maassa ollessani. :)

 3. Sana says:

  Haluan osallistua arvontaasi, sillä olen itsekin intohimoinen runoilija ja erittäin kiinnostunut muiden runoutta rakastavien teoksista. Kaikkea hyvää sinulle ja mukavaa tulevaa kesää!

  • hilbert says:

   Runous vaatii intohimoa, taloudellisista syistä siihen ei ainakaan kannata haksahtaa:D Kiitos osallistumisestasi ja kaikkea hyvää elämääsi! Kyllä se kesä ainakin jonkunlaisena vielä tulee…

 4. fanttu says:

  Mä koitan miettiä jotain hienoa kommenttia tähän, mutta en oikeen taida osata muotoilla mitään kovin vakuuttavia perusteluja siitä, miksi juuri mun pitää saada noi kirjat. Sanotaan näin, että mulla ei pahemmin oo ollu runoteoksia, paitsi lapsena Pikku pegasos oli ihan pakko saada omaksi! Muutenkin sä oot sen verran mielenkiintoinen persoona, että runojen kautta suhun lisää tutustuminen ois avartavaa, koska ainahan ne jotain kirjoittajastaan kertoo.

  • hilbert says:

   Runot kertovat musta vähän liiankin paljon:P Sekä huonossa että pahassa. Mä en ookaan lukenut Pikku pegasosta, varmaan ois jännä teos:D Kiitos osallistumisestasi!

 5. Sinä oletkin jo konkari kirjamarkkinoilla. Minä vasta esikoisen pyöräytin. Osallistun siis arpapeliin.

  • hilbert says:

   Eipä noilla kovin markkinoita ole ollut, mutta se on jännä tunne nähdä sanojaan kansissa. Onnea esikoisestasi ja esikoisellesi! Kiitos pentti pasanen!

 6. Tanja says:

  Olen innokas lukija. Mutta runojen lukeminen(kas kummaa!) ovat jääneet vähemmälle. Teoksiesi nimet puhuttelevat.Voisin kirjakaupassa jo nimien perusteella selata teoksiasi. Näytteet osuivat ja upposivat.

  • hilbert says:

   Runot ovat aika marginaalista kirjallisuutta:/ Sääli, sillä parhaimmillaan parinkymmenen sanan runot kertovat enemmän kuin kuva:D Kiitos sinulle Tanja!

 7. Päivi says:

  Löysin ihan sattumalta tänne sivuillesi ja se oli jo minulle onni! Runot ovat lähellä sydäntäni. Itsekin olen niitä kirjoittanut. Runokirjojesi nimet ovat kiehtovia ja houkuttelevia. Olisi ihana tutustua runoihisi. Minkä aarteen niissä löytäisinkään! Uskon, että tunnepuolella kävisi aikamoinen kuohunta ja myrsky. Mutta en vielä tiedä. Runot avaavat mielen ovia. Parasta on se, kun runo oikein kutittaa ja saa hymyilemään elämälle, kaikelle. Tunne, sanat, rytmi, into – se saa lukemaan runoja.

  • hilbert says:

   Kiitos Päivi! Runous on musta parhaimmillaan sekä älyllisesti kutkuttavaa että tunteita herättävää. Mukavaa törmätä kanssarunoilijoihin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>