Maassa massa maassa -mainostusta

Hei!

Kiitos eksymisestäsi tähän julkaisuun! Maassa massa maassa on Mediapinta Oy:n 100 suomalaista runokirjaa -projektin kautta julkaistu runokokoelma. Järjestyksessä toinen painettu teokseni kätkee sisälleen noin 60 runoa. Mukaan mahtuu tällä kertaa masennusta ja yksinäisyyttä mutta myös toivoa ja leikkisyyttä. Runot kierrättävät kliseitä ja leikkaavat paloja nyky-yhteiskunnasta ja -ihmisyydestä

Kiinnostuitko? Ei se mitään, kerron tilausmahdollisuuksista silti. Kirjaa voi tilata suoraan minulta hintaan 23€, jolla saa kirjan, postitukset ja mahdollisesti haluamansa nimikirjoitus-omistesysteemin. Lähetähän sähköpostia osoitteeseen kiltinkapina@gmail.com niin vastaan luultavasti pelottavan pian viestillä, joka sisältää mm tilinumeron.

Maassa massa maassa näyttäisi olevan myös useimpien nettikirjakauppojen valikoimissa ja varmaankin oma kivijalkakirjakauppasi olisi hyvin vapaaehtoinen tilaamaan kappaleen sinua varten. Eli tapoja kyllä löytyy!

Tuntuuko hinta esteeltä? Ymmärrän vähän liiankin hyvin. Minua ilahduttaisi kovin, jos toivoisit Maassa massa maassaa kirjastosi valikoimiin (ja lainailisit vieläpä sitä sieltä). Olen myös avoin kirjojen vaihdolle etenkin toisten runoilijoiden kanssa. Niin, ja kirjabloggaajille ynnä muille mahdollisille arvion kirjoittajille voin lähettää maksutta arvostelukappaleen. Myös sivustotykkäykset, linkkien jaot sekä muut sosiaaliset toimet joko tosimaailmassa tai netissä olisivat minulle kallisarvoisia.

Kovasti kiitellen ja vain vaivoin anteeksipyytelemättä
Hanna-Maija Valjanen

This entry was posted in muuta and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>