Syyntakeinen

Yritän pestä käteni hyvillä ajatuksilla.
Otteeni lipsuu.
Aikomukset sekoittuvat likaveteen
eivätkä edes kupli.
Syytän pakkasta, kun kämmenselkäni ovat
kuivat ja veriset.
Ei pehmonalle voi tuntea puhtautta
Brazien maailmassa.

This entry was posted in runoja, runotorstai and tagged . Bookmark the permalink.

8 Responses to Syyntakeinen

 1. sims__fani says:

  Ekaks täytyy sanoa, etten oo tosi pitkään aikaan mihinkään sun runoista kommentoinu :/ Jotenkin jääny vaan ja sit on aina ollu kauheesti uusii runoi taas, kun oon tänne blogiim tullu.
  Mutta joo, se on mun laiskuutta vaan, että en oo kommentoinu :p Runot on tapansa mukaan tosi hyviä. Tästä ainakin tulee ekana mieleen semmonen vertauskuvallinen vesiastia keskellä kylmää talvipäivää ja et joku on kantanu sen astian sinne lähiaikoina, koska vesi ei oo jäässä, mut sen aikaa se on ehtiny kuitenkin olla siellä, et vesi on tullu likaseks. Joku tämmönen maailman julmuus ja kylmyys ainakin tulee myös mieleen tosta vedestä ja siit et se on likastunu ja se tulee mieleen myös siitä, miten talvella on kädet kuivat ja veriset. Toi veden kupliminen on aika jännä, ikään kuin siltä vedeltä ootettais jotain suurta.

 2. hilbert says:

  Kiitos pohdinnoistasi sims__fani!

 3. Diina says:

  Niinpä, tykkään.

 4. hilbert says:

  Paljon kiitoksia Diina!

 5. Coopa says:

  Mielenkiintoinen tavallaan, brazit ja pehmonallet hmm… Sims_fani pohtikin jo hyvin, tuo iuplimiskohta on jännä tuo edes kupli tekee sen:) Eh yritin ymmärtää ja ehkä onnistuin en tiedä.. Toisaalta ei runoa voi ymmärtää väärin, sillä jokainenhan lukee runoja eri tavalla:)

 6. hilbert says:

  Olet aivan oikeassa Coopa, kiitoksia!

 7. minni says:

  uih, kylmät väreet <3

  Maailman julmuus on kauheaa kyllä.. kokemusta on nimittäin :(

 8. hilbert says:

  Kiitoksia minni ja voimia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>